Selecteer provincie

Stomerij Tholen openingstijden - Kosten & prijzen ophaalservice wasserij.

Het gebeurt iedereen wel eens..Na een gezellige avond komt u de volgende dag tot de ontdekking dat er een grote wijnvlek in uw mooie vloerkleed zit. Een vloerkleed thuis even in de wasmachine stoppen is geen optie. Wat nu? Geen nood, u kunt uw vloerkleed gelukkig nog naar een professionele wasserette of stomerij brengen. Sommige bedrijven bieden een (gratis) ophaalservice en brengen uw gewassen goederen ook weer bij u thuis.

Kleding stomen

Uiteraard kunt u ook uw kleding laten wassen of stomen. Sommige kleding is niet geschikt om in een wasmachine gewassen te worden, omdat de stof daar bijvoorbeeld te teer voor is. Zo laten veel vrouwen hun bruidsjurk stomen na hun bruiloft. Weer heerlijk fris hangen zij de jurk daarna in de kast, als herinnering aan hun mooiste dag. Ook een maatpak komt over het algemeen niet meer in de goede vorm uit de wasmachine. Door dit te stomen wordt het keurig schoon, maar blijft het wel goed in model.

Dekbed reinigen Tholen

Voor een goede hygiƫne is het belangrijk dat u uw dekbed regelmatig lucht. Zorg dagelijks voor een goede ventilatie in uw slaapkamer, dit zorgt ervoor dat ook het dekbed fris blijft. Toch is het aan te raden om uw dekbed ook eens in de zoveel tijd goed te wassen om alle bacteriƫn en huisstofmijt te doden. Afhankelijk van het soort en de grootte van uw dekbed en wasmachine kunt u dit in sommige gevallen gewoon thuis in de wasmachine en droger doen. Past uw dekbed echter niet in de wasmachine of heeft u bijvoorbeeld een wollen dekbed? Dan is het beter om uw dekbed naar de stomerij te brengen om het daar chemisch te laten reinigen. Zo bent u verzekerd van een fris gewassen dekbed.

Kosten stomerij Tholen

De kosten voor de stomerij zijn afhankelijk van wat u wilt laten stomen. Daarnaast spelen ook bijvoorbeeld de hoeveelheid wasgoed en de gewenste levertijd een rol in het bepalen van de prijs. Als u exact wilt weten wat de stomerij u gaat kosten, dan kunt u het beste contact opnemen met een stomerij bij u in de buurt. Zij kunnen u informeren over hun prijzen en mogelijkheden.


Stomerij in de buurt van "Tholen"

Bent of kent u een Stomerij in Tholen? Meld een bedrijf gratis aan